top of page

Your health is an investment, not an expense
"Wat kost dat nou, personal training?" 

  • TRAINING & BEWEGING

Personal training (1:1) op maat bestaande uit gratis intake-gesprek en 1 uur-durende bewegingsanalyse

1 personal trainingssessie, duur 60 minuten: 45 euro

10 trainingen voor 405 euro

Voor Duo trainingen geldt: 55 euro per uur (dus 27,50 euro pp.)

10 Duo trainingen voor 495 euro

Bij alle Personal (en Duo) trainingssessies krijg je een gratis intakegesprek en bewegingsanalyse (duur 60 minuten).

  • RUIMTE OM TE GROEIEN COACHINGS & TRAININGSTRAJECT

Wil je zowel advies en coaching en bij mij trainen? Dat kan! Kies dan voor het Ruimte om te groeien traject van 10 weken. 

In dit traject gaan we zowel samen trainen (Personal Training) evenals samen werken aan nieuw gewenst gedrag. Heb je bijvoorbeeld moeite om je trainingsritme vol te houden? Of merk je dat je je niet aan je eigen gestelde voornemens kunt houden in relatie tot een gezonder voedinsgpatroon? In dit traject ga ik samen met jou 10 weken intensief aan de slag: zowel fysiek als mentaal. Hoe dan? >>>>

We trainen samen 1 x per week hier in De Sportkamer (en je krijgt een trainingsschema mee voor thuis). Naast deze trainingen, vindt er 4 keer een coachingsgesprek plaats van 1 uur (bijv direct na de training). In deze sessies gaan we aan de hand van 4 stappen (bewustwording, gewenst gedrag, automatisering en nieuwe gewoontes) werken aan het zelf kunnen veranderen en volhouden van nieuw gewenst gedrag, zoals gezonder eten, meer bewegen. 

Het Ruimte om te groeien traject behelst: 

  • 10 PT-sessies in De Sportkamer van 60 minuten (inclusief een gratis intakegesprek en bewegingsanalyse (duur 60 minuten)

  • 4 Coachingssessies van 60 minuten

  • Werkbladen en trainingsschema

Kosten: 500 euro 

Heb je nog vragen, of ben je op zoek naar iets wat hierboven niet vermeldt staat? In overleg is heel veel mogelijk. Dus stuur me een mail of appje en we gaan in overleg.

Wil je gewoon een keer langskomen om kennis te maken en uit te vinden wat De Sportkamer voor jou kan betekenen? Dat kan! Stuur een app of mail voor een (gratis) kennismakingsgesprek!

Email: DeSportkamer@miriamgazzah.nl 

Whats App: 06-22701639 

bottom of page