top of page

AANBOD

Samen werken we aan nieuwe gewoontes! Voor meer energie en kracht in jouw dagelijks leven. Lees hieronder meer.

Als vrouw en moeder zijnde, kies ik er voor om met mijn ervaring en expertise alleen met VROUWEN te werken! Sorry guys, nothing personal.

De Sportkamer.png
De Sportkamer.png

Beweging & Training 

Ben je het bankhangen zat? Wil je af van dat futloze gevoel? Wil je meer beweging in je dagelijks leven, maar je weet niet hoe?

En ben je eindelijk weer lekker aan het sporten, loop je dan telkens tegen een blessure aan?

OF: Ben je wel gemotiveerd om te sporten, maar wil je dat liever NIET IN EEN SPORTSCHOOL? 

De Sportkamer biedt uitkomst:

Samen kunnen we:  

  • gericht trainen op spiergroei (hypertrofie)

  • ondersteunende krachttraining voor hardlopers

  • trainen met en om blessures heen

  • werken aan het creëren van nieuwe gewoontes rondom trainen en bewegen 

Bij De Sportkamer kun je 1:1 (personal training) trainen of kom je gezellig met je vriend(in), dochter, moeder, buurvrouw of schoonzus 1:2 (duo) samen trainen. 

 

We bepalen samen, aan de hand van jouw doelstelling, een trainings-of beweegprogramma zodat je naast de trainingen in De Sportkamer zelf aan de slag kunt (en moet!). 

 

In het menu Tarieven vind je specifieke info over de mogelijkheden en bijbehorende kosten van zowel personal training als een coachingstraject. 
 

Ruimte om te groeien (10weeks traject)

De Sportkamer is educatief en reflectief!

Heb je behoefte aan intensievere begeleiding dan alleen 1 training per week? Heb je een stok achter de deur nodig voor langere tijd? Of merk je dat je kennis te kort komt over hoe je duurzaam oude hardnekkige, belememmerende gewoontes wilt doorbreken? Kies dan voor het Ruimte om te groeien traject.

 

In een notedop: De Sportkamer helpt jou in 10 weken op weg om blijvend nieuwe routines te hebben opgebouwd omtrent beweging en gedrag (bijv ander eetgedrag). In dit traject trainen we gedurende 10 weken samen 1 x per week hier in De Sportkamer (Personal Training (1:1), krijg je een trainingsschema voor thuis en vinden er 4 coachingsgesprekken plaats van 1 uur waarbij we werken aan blijvende gedragsverandering. 

Je leert over hoe training en beweging jou kan helpen je doelen te bereiken. Je leert hoe je kan werken aan nieuwe gewoontes en natuurlijk zetten we je in beweging. Met behulp van een stappenplan en coachingsgesprekken maken we impact op jouw leven door je kennis en inzicht te vergroten! Waarom?

Omdat weetkracht+spierkracht = oerkracht!

 

Je hoeft geen ijzersterke discipline te hebben om je eet – of beweeggedrag te veranderen! Motivatie bestaat (bijna) niet, nieuwe gewoontes wel! En plezier staat boven alles: immers plezier is duurzaam, motivatie niet! 

bottom of page