top of page

LOCATIE 

De Sportkamer is onderdeel van ons huis dat zich in het prachtige buitengebied van Vaassen bevindt. In dit huis woon ik samen met dochter en echtgenoot. De Sportkamer is de voormalige werkkamer van mijn echtgenoot.

De Sportkamer is een ruimte van ruim 3x4 vierkante meter, met totale privacy. Heb je geen behoefte aan pottekijkers, of voel je je in de reguliere gym niet op je gemak? Wees dan welkom bij de De Sportkamer.

De Sportkamer beschikt over o.a. dumbells, kettlebells, elastieken, een squat-rek, 3 pulleys, een trapbar, een landmine en een trainingsbank. Ook is er een outdoor-gym area waar met mooi weer in het prachtige buitengebied van Vaassen in volledige privacy getraind kan worden, met  uitzicht op koeien, paarden, schapen, overvliegende ooievaars en fluitende  vogels. En als we geluk hebben staan er hertjes achter in het veld. Zowel binnen als buiten (droog/ overdekt) trainen is mogelijk. 

De coachingsgesprekken vinden binnen plaats in De Sportkamer of buiten bij mooi weer! 

Zodra je je aanmeldt, krijg je de exacte locatie van De Sportkamer te horen. 

Openingstijden

LET OP: De Sportkamer is geopened van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 13.30 uur. In overleg is trainen buiten openingstijden eventueel mogelijk. 

bottom of page